Depannage Vercauteren koopt DAF XF takelwagen

Depannage Vercauteren voert takelwerkzaamheden uit in het Waasland en investeerde in een DAF XF 530 FAD die uitgerust werd voor het takelen van zware voertuigen zoals vrachtwagens, trekkers, opleggers en autobussen.

Deze DAF XF 530 FAD is de vierde takelwagen die Depannage Vercauteren zal inzetten voor zware voertuigen. De vierasser is uitgerust met een automatische versnellingsbak met 16 versnellingen en met een ZF intarder voor een maximaal remvermogen bij  laag toerental. Het chassis werd door Thomas Cargo Solutions uitgerust met twee lieren van elk 24 ton en met een Jige Mega City lepelinstallatie in een extra lage uitvoering. De takelinstallatie wordt bediend via een proportionele radiosturing?

Ivan Vercauteren, die samen met zijn broer Stefan, zaakvoerder is van het bedrijf, twijfelde geen moment over zijn keuze voor DAF: “We hebben hier al meer dan twintig jaar een DAF-takelwagen in dienst en zijn daar zeer tevreden over. In al die jaren hebben we slechts één set remmen en de waterpomp moeten vervangen. Een andere zeer belangrijke reden om voor DAF te kiezen is de uitstekende service van Truck Trading Van den Keybus.”

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo