Europa Road is nieuwe partner Transuniverse Forwarding in Engeland

Transuniverse Forwarding heeft een nieuwe partner in Engeland : Europa Road, ene divisie van de Britse groep Europa Worldwide, wordt per 1 juni 2021 exclusief agent in Engeland van de Belgische groepagespecialist en omgekeerd.

Frank Adins, voorzitter van de raad van bestuur van Transuniverse, licht toe: “Het Verenigd Koninkrijk is al vele jaren een van de kernmarkten van Transuniverse. Veel klanten worden rechtstreeks bediend, maar voor kleinere en middelgrote zendingen werken we samen met enkele sterke regionale partners in Schotland, het noorden van Engeland en de Midlands. In het zuiden van het land en Groot-Londen werkten we tot nu toe samen met een aantal lokale partners die instonden voor de distributie in hun regio. De Brexit veranderde de situatie fundamenteel: lokale spelers met bescheiden depots en beperkte mogelijkheden op gebied van opslag onder douane kunnen de inklaring en andere douanetaken moeilijk of zelfs niet aan. Snel werd duidelijk dat we in Engeland moesten samenwerken met een grotere partner met een uitgebreid netwerk en solide douanediensten. Die hebben we gevonden in Europa Road.”

Europa Road beschikt over dertien vestigingen in het Verenigd Koninkrijk die aangesloten zijn op de centrale hub in Dartford en vervoert meer dan 45.000 zendingen per maand. Transuniverse zal Europa Road vanaf nu in België vertegenwoordigen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo