Nieuwe TomTom GO Expert GPS voor beroepschauffeurs

TomTom lanceert een nieuwe GPS voor bus- en vrachtwagenchauffeurs. Met zijn nieuwe processor is hij tot vier keer sneller dan de vorige generatie TomTom GO en biedt hij onder meer intelligente begeleiding voor zware voertuigen en zeer nauwkeurige verkeersinformatie.

Zodra de bestuurder de afmetingen, het gewicht, het type lading en de maximumsnelheid van zijn voertuig in de GPS heeft ingevoerd, past de nieuwe TomTom GO Expert de route aan deze kenmerken aan. Aangezien TomTom-kaarten de nieuwste ADR-codering van tunnels en diverse toegangsbeperkingen bevatten, kunnen ongeschikte wegen voor elk voertuig worden vermeden. Het grootste verschil tussen de vorige en de nieuwe generatie is echter de nieuwe processor en de grotere geheugenruimte. Hierdoor worden kaartupdates tot drie keer sneller en de GPS tot vier keer sneller.
TomTom-kaarten zijn uitgebreid met tienduizenden nieuwe Points of Interest voor vrachtwagens (benzinestations, parkeerterreinen, werkplaatsen, enz.). Ze bevatten nu rijbaanbegeleiding.

De TomTom GO Expert is verkrijgbaar met een 7-inch HD-touchscreen en een 6-inch scherm. Een 7-inch versie met geïntegreerde 4G SIM-kaart zal later dit jaar beschikbaar zijn. Chauffeurs kunnen hun telefoon via Bluetooth® met de GPS verbinden om toegang te krijgen tot aangesloten diensten zoals TomTom Traffic, zodat ze files kunnen vermijden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo