Tibi kiest voor Iveco Daily CNG

Tibi, dat voor het grondgebied ‘groot-Charleroi’ instaat voor de openbare netheid, doet dat voortaan met een Iveco Daily op CNG. Die past in het duurzaamheidsbeleid van de intercommunale.

De Daily zal ingezet worden voor het legen van openbare vuilnisbakken en het verzamelen van zwerfafval. Didier Ligot, Head of Service bij Tibi, verklaart de keuze: “De keuze om een voertuig te kopen wordt bepaald door een reeks criteria, waaronder verbruik, veiligheid, aftersalesservice en rijcomfort. Ook gaan we steeds vaker over op duurzaam vervoer. Onze recente aankoop van een IVECO Daily op CNG past perfect in onze strategie. We werken zelfs aan een project om ons eigen CNG-tankstation te bouwen. Daarnaast is de nabijheid van het servicepunt TH Trucks in Gosselies, met zijn snelle en kwalitatieve service, een positief element in onze samenwerking met IVECO.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo