Eric Noterman terug als COO bij Van Moer

Eric Noterman wordt de nieuwe COO van de business unit Port & Intermodal Logistics bij Van Moer Logistics. Na vijf jaar als extern adviseur komt hij dus terug aan de slag bij de Antwerpse logistieker.

Eric Noterman startte in 2012 als CEO van Van Moer Logistics en zette deze functie vier jaar later neer. In 2016 is hij dan vanuit zijn expertise als extern adviseur gestart met het begeleiden van bedrijven. “Vanuit die functie werd Eric gevraagd om een analyse te maken van onze verschillende afdelingen binnen de business unit Port & Intermodal Logistics om alle mogelijke synergiën en vormen van samenwerking te optimaliseren. Eén van de uitkomsten van deze analyse was dat er nood is aan een coördinerende figuur op directieniveau. Na het verlies van Dennie Lockefeer in 2019 was deze functie niet meer ingevuld. Samen met het gehele directiecomité zijn we dan ook erg blij dat Eric is ingegaan op de vraag om deze rol op zich te nemen. Met zijn kennis van de haven en de binnenvaart in het bijzonder, gekoppeld aan zijn sterk leiderschap, zal Eric de business unit verder kunnen uitbouwen tot een stevige pijler binnen Van Moer Logistics op de fundamenten die Dennie destijds op zijn beurt heeft gelegd”, aldus CEO Jo Van Moer.
Eric Noterman maakt vanaf nu deel uit van het directiecomité en zal rechtstreeks aan Jo Van Moer rapporteren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo