Featured Video Play Icon

[UITNODIGING] Webfleet Mobility Talk wijst de weg naar een efficiënter vlootbeheer

Het Webfleet-platform is ontworpen om vlootbeheerders een beter inzicht te geven in hun vloot en het beheer ervan en van hun chauffeurs te optimaliseren. Ook het Rode Kruis doet daarvoor een beroep op de diensten van Webfleet Solutions.

Interesse in de optimalisatie van je wagenparkbeheer, kostencontrole een veiliger wegverkeer en de oplossingen van Webfleet Solutions? Schrijf je dan in voor de interactieve digitale sessie van de Webfleet Mobility Talks op donderdag 30 september. Je komt er meer te weten over de praktische aspecten van het platform en de manier waarop het Rode Kruis het inzet.

Lees alles over Webfleet

Webfleet

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo