[VIDEO] Prologis solar project goed voor 100 MW aan zonne-energie

Prologis, wereldwijd marktleider in logistiek vastgoed, heeft in de Benelux een capaciteit van 100 MW aan hernieuwbare energie bereikt. Het deed dat door zonnepanelen te installeren op de daken van een aantal van zijn magazijnen en die van zijn huurders.

Prologisch werk voor de installatie samen met zonne-energie ontwikkelaar Sunrock. De 100 MW aan zonne-energie zorgt voor een verlaging van de CO2-uitstoot met 22.973 kg CO2-uitstoot per jaar, gelijk aan het energiegebruik van maar liefst 27.000 huishoudens. Het Prologis Benelux solar project heeft als doel om in 2025 400 megawatt aan zonne-energie op te wekken.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo