Jacky Mouligneau is overleden

Het is een prominente figuur in de truckwereld die ons verliet. Jacky Mouligneau, voormalig directeur van Scania Belgium en de drijvende kracht achter de Truck & Transport-beurs binnen Febiac, is afgelopen donderdag na een lang ziekbed overleden.

Altijd trouw aan zijn engagementen (of het nu aan zijn vrouw is, aan zijn vrienden of aan Scania, zijn ‘hartmerk’), laat Jacky Mouligneau degenen die zijn pad kruisten achter met de herinnering aan een innemende, joviale en Bourgondische man in hart en nieren. Transportmedia reikte hem een Lifetime Achievement Award uit tijdens de 2020 Transport & Logistics Awards (u kunt de video hier bekijken) en betuigt zijn diepste medeleven aan zijn familie, vrienden, kennissen en oud-collega’s.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo