GXO Logistics is een feit

GXO Logistics werd afgesplitst van XPO Logistics en begon te handelen op de New York Stock Exchange. In België betreft dit een tiental sites en zo’n 700 werknemers die allemaal onder de GXO-vlag zullen opereren.

GXO Logistics presenteert zichzelf als ’s werelds grootste logistieke dienstverlener voor pure-play contractlogistiek. Het bedrijf wordt gelanceerd met ongeveer 94.000 medewerkers en meer dan 20 miljoen m2 aan magazijnruimte op 869 locaties in 27 landen. Naar eigen zeggen bezit GXO 5% van de potentiële adresseerbare logistieke markt van 430 miljard USD in Europa en Noord-Amerika. Het hoofdkantoor van GXO bevindt zich in Greenwich, Conn., VS.

“Dit is een bijzondere mijlpaal in de geschiedenis van GXO. We beschouwen het als een voorrecht om GXO te lanceren als een nieuw bedrijf aan de top van de industrie”, zegt Malcolm Wilson, Chief Executive Officer van GXO. “We hebben een krachtig platform voor toekomstige groei, samen met onze innovatiegerichte cultuur, sterke klantrelaties, ervaren leiders en een team van wereldklasse medewerkers.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo