Bridgestone bouwt samen met EVBox aan laadinfrastructuur

In samenwerking met de Nederlandse EVBox Group en TSG installeert Bridgestone de komende vijf jaar in totaal 3500 nieuwe laadpunten voor EV’s bij zijn Europese retail- en servicenetwerk, waaronder Speedy en First Shop. Het project gaat van start in Frankrijk en Italië, vervolgens zijn het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen en Spanje aan de beurt en daarna volgen de andere Europese landen.

De laadpalen en snellaadstations in het nieuwe laadnetwerk van Bridgestone staan op strategische locaties en zijn toegankelijk voor alle EV-rijders. De snellaadstations worden geïnstalleerd langs drukke wegen voor wie op doorreis is en zijn auto snel wil opladen. De samenwerking wordt gefaciliteerd door TSG, de Europese leider in technische diensten voor mobiliteitsoplossingen, die een prominente rol zal spelen bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van de EV-laadinfrastructuur binnen het Europese retail- en servicenetwerk van Bridgestone. Dankzij de samenwerking tussen Bridgestone en EVBox krijgen EV-rijders en -fleets toegang tot een van Europa’s grootste laadnetwerken (met meer dan 130.000 laadpunten) én tot de 3500 nieuwe laadpunten. Daarvoor gebruiken ze een speciaal pasje of een mobiele app, via de Charging Management Software van EVBox.

Via de samenwerking met EVBox biedt het retailnetwerk van Bridgestone ook de mogelijkheid om een EV-laadstation voor thuis aan te schaffen en te laten installeren.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo