Hankook presenteert SmartLife-concept tijdens Transport Compleet in Gorinchem [Advertorial]

Hankook presenteert SmartLife-concept tijdens Transport Compleet in Gorinchem

Hankook Tire is aanwijzig tijdens Transport Compleet 2021 in Gorinchem, die plaatsvindt van 28 september tot 30 september. Hankook zal verschillende nieuwe concepten en vrachtwagenbanden tonen; onder andere het SmartLife-concept van Hankook, dat de levensduur van de band met 250 procent verhoogt. Hankook zal een voorproef geven van de nieuwe SmartFlex AH51 en SmartFlex DH51 en ook haar tweede merk Laufenn introduceren.

  • SmartFlex AH51/DH51: Hankook zet nieuw materiaal, design en profieltechnologie in om de premiumstatus van het SmartFlex-productaanbod uit te breiden
  • SmartFlex TH31: Allrounders voor alle seizoenen
  • R-TH31: Hankook gaat onder de naam Alphatread haar warme loopvlakvernieuwingen introduceren
  • E-cube MAX DL20w: Nieuwe gespecialiseerde Hankook-banden voor gebruik op lange afstand

Hankook zet nieuw materiaal, design en profieltechnologie in om de premiumstatus van het SmartFlex-productaanbod uit te breiden

  • Debuut van verschillende Hankook premium bandentechnologieën
  • Aanmerkelijk afname van rolweerstand en CPK
  • Verbeterde levensduur en prestaties op nat wegdek
  • Zelfregenererende profielen – prestaties onder alle omstandigheden van eerste tot laatste millimeter slijtage
  • SmartLife-technologie voor een levensduur van meer dan 250%

In het kader van haar succesvolle Smartflex-serie, heeft de wereldwijd toonangevende bandenfabrikant Hankook nieuwe profielen geïntroduceerd in het vrachtwagensegment voor regionaal tot langeafstandsverkeer in Europa. De SmartFlex AH51 voor de stuuras en de SmartFlex DH51 voor de aandrijfas, bieden respectievelijk 15 en 20 procent langere levensduur in vergelijking met de voorgaande modellen. Naast talrijke andere kenmerken van het Hankook Smartlife-concept, zal bij beide nieuwe profielen zelfregeneratie van profielpatronen  in het hele Hankook vrachtwagenbandenportfolio worden ingezet. De eerst zes maten zullen in een selectie van Europese markten beschikbaar zijn met ingang van november 2021.

Allrounders voor alle seizoenen

Speciaal onder wisselende weersomstandigheden adviseert Hankook haar vrachtwagen- en busklanten gebruik te maken van de band voor alle seizoenen, de SmartFlex, voor de middellange en lange afstand. Bedrijfswagenklanten kunnen daarbij  in het bijzonder vertrouwen op een grote mate van rijveiligheid en voor sommige maten tevens op een verhoogde belastingsmogelijkheid.

Hankook gaat onder de naam Alphatread haar warme loopvlakvernieuwingen introduceren

Premium bandenfabrikant Hankook breidt zijn assortiment warme loopvlakken uit onder zijn eigen Alphatread-merk. Het bestaande Alphatread-aanbod wordt vervangen door nieuwe profielen en maten voor regionaal transport en gebruik op bouwplaatsen. De warme loopvlakvernieuwingen worden geproduceerd op de herprofileringsfabrik van Reifen Müller, die sinds 2018 deel is van Hankook. Hankook biedt zo aan haar klanten met commerciële voertuigen een loopvlakvernieuwing uit de fabriek .

Nieuwe gespecialiseerde Hankook-banden voor gebruik op lange afstand

De e-cube lange-afstandsserie van Hankook, die zichzelf bewezen heeft bij langdurig gebruik, heeft nu gezelschap gekregen van de AL20w e-cube Max band voor de stuuras. Zijn tegenhanger voor de aandrijfas, de Hankook Kl20w e-cube Max, is ook beschikbaar in andere maten. Beide banden kenmerken zich door toegenomen levensduur, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik over lange afstanden door heel Europa.


Vertegenwoordigers van Hankook zijn beschikbaar voor vragen van vertegenwoordigers van de media

Hankook Tire Nederland verheugt zich om bezoekers en pers te verwelkomen bij de stand van Hankook (stand G112) tijdens reguliere openingstijden van 14.00 tot 22.00 uur.


www.hankook.com

www.laufenn.com

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo