Cainiao (Alibaba) wordt sponsor Standard Luik

Enkele weken voor de officiële opening van zijn hub op de luchthaven van Luik heeft Cainiao, de logistieke arm van Alibaba, aangekondigd dat het een “partner” wordt van voetbalclub Standard Luik. Het Cainiao-logo zal te zien zijn op de mouwen van de shirts van de mannenploeg en op de voorkant van de jassen van de Standard Femina-spelers. “Wij zijn zeer verheugd dat wij als sponsor kunnen deelnemen aan het sportleven van Luik. Wat is een betere manier om de verbondenheid van Cainiao met België weer te geven dan voetbal, de teamsport bij uitstek maar ook het sleutelmoment van samenzijn met vrienden en familie? Onze onderneming is pas begonnen met haar activiteiten op de luchthaven van Luik en wil meer mogelijkheden scheppen voor uitwisselingen tussen lokale bedrijven en de rest van de wereld. De Standard is duidelijk een voorbeeld van onze bereidheid om op lange termijn als partner samen te werken om de regio en het land te voorzien van diverse transportoplossingen voor vracht,” zegt Zhijing Niu, CMO van Cainiao.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo