Transport & Logistics Antwerp komt eraan! [Advertorial]

Nog minder dan een week en Transport & Logistics Antwerp gaat van start. Laat dit grootste community event in de Benelux voor uw sector niet aan u voorbijgaan. Registreer vandaag nog voor uw gratis inkomticket. Zo blijft u op de hoogte van wat er zich afspeelt in de wereld van transport en logistiek. Antwerp Expo is op 19, 20 en 21 oktober the place to be!

Een agenda boordevol activiteiten

Een bezoek aan de meer dan 200 exposanten op Transport & Logistics én aan de paviljoenen van Port of Antwerp, Logistics in Wallonia en de federaties is een must. Daarnaast is er nog een interessant nevenprogramma, boordevol activiteiten: seminaries, conferenties, een panelgesprek, de uitreiking van de Trends Gazellen en van de Rookie of the Year,…

Praktische demo’s

Transport & Logistics Antwerp voorziet tevens in een zone waar u de VDAB simulators kan uitproberen en in de Best of Handling zone staan tal van interne transportmiddelen op u te wachten voor een proefrit (in samenwerking met Atrium Opleidingen). Bezoek zeker ook de demozones van verschillende exposanten.

Het volledige programma vindt u hier.

Registreer hier en zorg dat u erbij bent! Kom op 19, 20 en 21 oktober naar Transport & Logistics in Antwerp Expo. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste technologieën en producten in uw sector.

Lees alles over Easyfairs NV

Easyfairs NV

video

Een recordeditie van Transport & Logistics Antwerpen 2023

Deze editie van de beurs Transport & Logistics heeft 11.000 professionele bezoekers in drie dagen ontvangen. “Dit was echt een topeditie”, zegt beursorganisator Nadine Francus. “Noteer zeker al volgende data: op 17 en 18 september 2024 meert Transport & Logistics terug aan in Flanders Expo in Gent waar we opnieuw de hele supply chain zullen […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo