Cargo Service wordt 30 en verkoopt nu ook polyvolumes

De Kalmthoutse opbouwer Cargo Service mag 30 kaarsjes uitblazen en trakteert zichzelf op een nieuwe verkoopstak: de polyvolumes van Durisotti. 

Cargo Service werd 30 jaar geleden opgericht door Ronny Vander Veken in Wuustwezel, maar verhuisde in 2016 naar Kalmthout, nadat dochter Katleen Vander Veken de zaak overnam in 2013. “We zijn in feite een klassieke laadbakkenbouwer die op vraag van de klanten ook heel wat speciale zaken uitvoert. Zo herstellen we veel bussen. We bouwen mobilhomes op 4×4 chassis en we realiseren onderstellen of aanhangwagens voor ‘tiny houses’ en andere toepassingen tot 3,5 ton,” zegt Katleen Vander Veken.

Polyvolumes van Durisotti

Naast zijn activiteiten als opbouwer en carrossier is Cargo Service onlangs ook begonnen met de verkoop van polyvolumes van het Franse Durisotti. Dat zijn gesloten bestelwagens met een lichte opbouw uit kunststof, die naar wens kunnen worden aangepast en meer laadruimte bieden dan een klassieke bestelwagen. Durisotti staat in Frankrijk ook bekend als carrossier voor de Gendarmerie.

Een voorbeeld van een Durisotti-polyvolume

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo