Wilt u Transporteur van het Jaar 2022 worden?

De Transport & Logistics Awards 2022 vinden plaats op donderdag 31 maart in de Nekkerhal (Mechelen). Kandidaten voor de acht prijzen kunnen zich aanmelden tot 28 januari. Voor bedrijven die Transporteur van het Jaar willen worden, is nu de tijd om de sprong te wagen…

De Transporteur van het Jaar is de oudste en meest prestigieuze prijs, die in 1993 voor het eerst werd uitgereikt. De laatste twee winnaars waren Snel Logistic Solutions in 2020 en TTC in 2021. De naam van de onderneming die hen zal opvolgen, zal dus eind maart bekend zijn, nadat de jury een besluit heeft genomen over de dossiers die de kandidaten voor deze editie zullen indienen. De prijs Transporteur van het Jaar is een onderscheiding die een wegvervoersonderneming in haar geheel erkent, maar het is lang niet het enige waar het om gaat. Belgische transporteurs en transportvloten voor eigen rekening kunnen ook hun inspanningen voor de verkeersveiligheid (Truck Safety Award) en het milieu (Green Truck Award) in de verf zetten of hun status als aantrekkelijke werkgever (Transport & Logistics Employer of the Year) of innoverend bedrijf op het vlak van digitalisering (Digital Truck Award) laten erkennen.

Schrijf u als kandidaat hier in

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo