On Time Logistics neemt JL Hertsens over

De groep On Time Logistics, die sinds 2007 wordt gesteund door het investeringsfonds Falcon Fund, blijft vooruit kijken. Het neemt het in Duffel gevestigde bedrijf JL Hertsens over. Deze externe groeiactie zal de aanwezigheid van On Time Sprint op de as Antwerpen-Brussel versterken, maar zal ook de internationale markt ontsluiten.

JL Hertsens is opgericht in 1965, maar zijn wortels gaan terug tot 1923. Het bedrijf is gespecialiseerd in expresvervoer, met enkele specialisaties zoals medische leveringen. “Het is een heel gezond bedrijf, net als wij, dus de redenen waarom we het hebben overgenomen zijn allemaal positief”, legt Filip Goossens (CEO van On Time Logistics) uit. “On Time Sprint is gespecialiseerd in kleine voertuigen en zelfs in micro-mobiliteit met onze cargobikes, terwijl JL Hertsens een vloot heeft die varieert van lichte bedrijfsvoertuigen tot zware vrachtwagens. Anderzijds stelt de nieuwe vestiging van JL Hertsens in Duffel ons in staat onze aanwezigheid op de as Antwerpen-Brussel te versterken en heeft JL Hertsens ook een internationale transportactiviteit ontwikkeld die wij minder hadden. Tenslotte werkte JL Hertsens al jaren met ons samen als onderaannemer en waren we al zeer vertrouwd met hun methodes, kwaliteit en efficiëntie.”

Onder deze omstandigheden wordt het voltallige personeel (ongeveer 80 chauffeurs) van JL Hertsens overgenomen door On Time Logistics, evenals het hoofdkantoor van Duffel en de volledige vloot. “In de toekomst zullen de klanten van On Time Sprint toegang hebben tot een breder gamma van logistieke oplossingen,” besluit Filip Goossens.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo