Snel Logistic Solutions breidt magazijn in Ham uit

Het lang aangekondigde nieuwe magazijn van Snel Logistic Solutions in Ham wordt op 1 maart 2022 in gebruik genomen. Het is gebouwd als uitbreiding op het bestaande magazijn en zal verschillende klanten bedienen. Het beslaat een oppervlakte van 5.000 m2 met acht poorten.

Gert Snel vertelde ons twee jaar geleden, in de nasleep van zijn Transporteur van het Jaar 2020 award, dat de logistieke infrastructuur van Snel Logistic Solutions te klein werd en dat Ham de plaats was om uit te breiden. Ham is het hoofdkwartier van Antrago, dat Snel in 2005 overnam. De groep exploiteert er 30.000 m2, waaraan een extra 5.000 m2 zal worden toegevoegd, gebouwd als uitbreiding van het bestaande gebouw en gebruikt als een multi-user magazijn. “Zoals bij alles wat we doen, hebben we grote nadruk gelegd op de milieuprestaties van het nieuwe magazijn, dat een Breeam Excellent-certificaat heeft gekregen,” legt Gert Snel uit. “Het is een samenhangend geheel: onze klanten vragen ons steeds vaker om onze milieu-inspanningen aan te tonen, zowel in onze transportdiensten als in de logistiek. In de transportsector hebben wij geïnvesteerd in aardgas, HVO en een elektrische vrachtwagen, zodat het logisch was dat onze nieuwe investering in logistiek ook een vooruitgang op milieugebied zou betekenen.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo