AutoTechnica: een traditie van randactiviteiten [Advertorial]

Aanwezig zijn op de AutoTechnica-beurs staat synoniem voor kennisuitwisseling, ongeacht of men bezoeker of standhouder is. Een bijzondere plaats wordt op dat vlak ingenomen door een aantal events die doorheen de dagen van de beurs georganiseerd worden. Een overzicht van wat u tijdens deze editie 2022 verwachten kan:

* Tyrefacts

Op maandag 28 maart om 18u vindt op de stand van TRAXIO in Paleis 5 Tyrefacts plaats, het treffen voor iedereen die iets met banden heeft. Meer in het bijzonder zal Thomas Chieux van het Independent Car Distribution Program (ICDP) een toelichting verschaffen op de evolutie van de Belgische bandensector. Hoe zitten de cijfers? Maar ook: wat is het gevolg van de elektrificatie? Deze en andere vragen zullen tijdens zijn tussenkomst behandeld worden. Aansluitend zal Per de Vries, voorzitter van PneuBand, het hebben over ‘De toenemende aandacht van overheden en klanten voor duurzaamheid en veiligheid die u zal verplichten om hier oog voor te hebben.’ Aansluitend volgt een drink, aangeboden door PneuBand.

Inschrijven kan via tyrefacts@traxio.be na registratie voor de toegang tot AutoTechnica (www.autotechnica.be).

* Infosessie Commerciële platen

Sinds 1 januari 2021 zijn commerciële platen onderverdeeld in drie categorieën: proefrittenplaten (Y), handelaarsplaten (Z) en beroepsplaten (V). De regelgeving beschrijft voor elk van hen in detail wat het doel ervan is, welke beroepen ervoor in aanmerking komen, wat de voorwaarden zijn om ze te verkrijgen en te verlengen en – tot slot – wat de gebruiksvoorwaarden zijn. In februari werden hier een aantal wijzigingen in doorgevoerd. Tijdens drie infosessies staan specialisten ter beschikking om alle vragen te beantwoorden. Meer bepaald op maandag 28 maart (15u tot 15u45), op dinsdag 29 maart (16u tot 16u45) en op woensdag 30 maart (16u tot 16u45).

Plaats van afspraak: de stand van TRAXIO in Paleis 5. De toegang is vrij.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo