Kom naar de TL Hub Job Day en win een weekend met een Mustang Mach-E

TL Hub organiseert op 23 april een Job  Day in Drongen met 100% focus op chauffeurs, magazijniers, heftruckchauffeurs, logistiek bedienden en andere logistieke profielen. Kandidaten die komen solliciteren bij een van de twaalf toonaangevende werkgevers die present tekenen, maken kans op een unieke rijervaring met de nieuwe Ford Mustang Mach-E. 

Bedrijven in transport en logistiek blijven op zoek naar nieuwe medewerkers, weet Kim Lousberg, projectmanager TL Hub bij Transportmedia. “Vooral chauffeurs zijn erg gegeerd, maar ook logistiek bedienden, magazijniers en orderpickers zijn in vraag. Verschillende grote bedrijven uit de sector komen naar Drongen met uiteenlopende vacatures.”

Op de lijst van de deelnemende bedrijven vind je onder andere Eutraco, Van Moer, Wybo, XWift, Verhelst, T.E.E., Raes, Suez, MyTrucks en BPost. Die laatste biedt sollicitanten ook de mogelijkheid om in te stappen in een IBO of IBOT-beroepsopleidingstraject.

Kandidaten die tijdens de Job Day komen solliciteren bij een van de deelnemende bedrijven, maken bovendien kans om de nieuwe Mustang Mach-E een weekend lang uit te testen. Een incentive om u tegen te zeggen.

Waar: In de gloednieuwe Drive Academy van My Trucks langs de E40

Industriepark-Drongen 4C, 9031 Drongen

Wanneer: zaterdag 23 april, 10u30 – 14u30

Inschrijven doe je hier.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo