Nieuwe Scudo: de originele multifunctionele Fiat Professional bestelwagen is terug [Advertorial]

Laat u verleiden door de Nieuwe Scudo, ontworpen om u het rijcomfort van een gewone auto en een maximale laadefficiëntie te bieden. Zijn afmetingen bezorgen u een stressvrije werkdag, zelfs tijdens langere ritten en opdrachten.

Of u hem in diesel of 100% elektrisch neemt, de Nieuwe Scudo is compromisloos met zijn laadvermogen van maximaal 1,4 ton en zijn laadvolume van maximaal 6,6 m³. Hij is ook uitgerust met de beste veiligheidsvoorzieningen in zijn klasse en valt op door zijn innovatieve modulaire oplossingen.

De elektrische motor in de nieuwe e-Scudo is beschikbaar voor alle uitrustingsniveaus en alle lengtes. Bovendien kan u in functie van uw behoeften kiezen voor een batterij met een capaciteit van 50 of 75 kWh. De nieuwe e-Scudo pakt uit met de beste actieradius op de D-LCV-markt: een maximale actieradius tot 330 km*, een topsnelheid van 130 km/u, kortere oplaadtijden en geen CO2-uitstoot. Laat u verrassen door een nieuwe, soepelere en vinnigere rijervaring. Verplaats u altijd vlot, ook in druk verkeer en stadscentra. Kies de batterij die het beste bij uw noden past en bespaar op oplaadtijd: tot 100 kWh met DC-oplading. En dit alles zonder ook maar het minste compromis op het vlak van volume. De nieuwe e-Scudo garandeert hetzelfde laadvermogen als de ICE-versie: tot 1,2 ton laadvermogen.

Voor dieselmotoren stelt de Scudo dan weer het breedste motorengamma voor met vier verschillende motortypes, waarbij de 2.0 liter versie gecombineerd wordt met de nieuwe automatische 8-versnellingsbak.

Dankzij het opklapbare luik onder de passagierszetel kan de laadruimte worden uitgebreid: tot 3,32 m in de Compact-versie, 3,67 m in de Standard-versie, en tot maximaal 4,02 m in de Maxi-versie. Bovendien is de voorzetel in enkele eenvoudige stappen verstelbaar, zodat hij een tafel voor uw computer of tablet wordt, of gewoon een comfortabele lunchtafel. Dankzij het opklapbare luik onder de passagierszetel kan de laadruimte worden uitgebreid: tot 3,32 m in de Compact-versie, 3,67 m in de Standard-versie, en tot maximaal 4,02 m in de Maxi-versie. Bovendien is de voorzetel in enkele eenvoudige stappen verstelbaar, zodat hij een tafel voor uw computer of tablet wordt, of gewoon een comfortabele lunchtafel.

*75kwh batterij in gemengde WLTP-cyclus

 

Lees alles over

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo