Fiat vervangt de Talento door de Scudo

De nieuwe Scudo markeert de integratie van Fiat Professional binnen de Stellantis groep: het is een bijna perfecte kloon van de Expert, Jumpy en Vivaro neven, met een keuze van diesel- en elektrische motoren.

Zoals nu altijd het geval is met Stellantis, zitten de verschillen tussen de nieuwe Scudo en zijn aangetrouwde neven in de details. De kleine Italiaan is bijvoorbeeld niet verkrijgbaar als Platform Cab, zoals dat wel het geval is bij de Opel Vivaro. Wat de motoren betreft, kan hij worden uitgerust met de 105 pk versie van de 1500 cc dieselmotor, wat niet het geval is voor de Duitse. De elektromotoren zijn daarentegen identiek, net als de meeste interieurkenmerken zoals de Moduwork, een systeem dat de passagiersstoel in een werkstation verandert en de laadruimte uitbreidt.

Lees alles over Fiat Belgium NV

Fiat Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo