Nijhof-Wassink lijft Wemmers Tanktransport in

Nijhof-Wassink Group heeft overeenstemming bereikt om Wemmers Tanktransport per 1 januari 2022 over te nemen. Deze transactie versterkt de aanwezigheid van Nijhof-Wassink in België.

De aandeelhouders van Wemmers hadden verschillende scenario’s overwogen om de toekomst van hun eeuwenoude onderneming op lange termijn veilig te stellen, en tot de overdracht van de onderneming werd besloten na de eerste contacten met de aandeelhouders van Nijhof-Wassink Group. “Nijhof-Wassink en Wemmers zijn allebei specialist in bulktransport, waarbij Wemmers is gespecialiseerd in Liquid Food en Nijhof-Wassink op het gebied van Feed Logistics en Chemical Logistics. Onze beide bedrijven zijn actief in een zeer concurrerende markt waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit centraal staan. Nijhof-Wassink is groeiende op haar marktgebied en de mogelijkheid om Food toe te voegen aan het bestaande portfolio zorgt voor diversificatie in het aanbod van gespecialiseerd transport. Het heeft een positief effect op de continuïteit van ons bedrijf”, aldus Erik Schiphorst, CEO Nijhof-Wassink Group.

Met eigen vestigingen in Nederland, België, Oostenrijk, Tsjechië en Duitsland heeft Wemmers Tanktransport een vloot van 250 trekkers. Hiermee groeit Nijhof-Wassink Group naar 1750 medewerkers en bijna 800 eigen combinaties. Nijhof-Wassink versterkt zich eveneens in België: momenteel bezit de Nederlandse groep een dertigtal trekkers en daar komen vanaf 1 januari 29 trekkers van Wemmers bij.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo