Featured Video Play Icon

Altijd krachtige ventilatie in de bestelwagen? Bekijk de video… [Advertorial]

Altijd krachtige ventilatie in de bestelwagen met de Easy Aero Electric 

Condens, vieze lucht en warmte zorgen voor een vervelende werkomgeving. Ook kan vocht het gereedschap en apparatuur in de bestelwagen aantasten. Dit voorkom je met de Easy Aero dakventilator.

De unieke push- en pull werking van de Easy Aero zorgt tijdens het rijden voor een krachtige luchtcirculatie. Om ook bij stilstand en lage snelheid voldoende frisse lucht in de bestelwagen te krijgen, heeft Imbema nu een elektrische variant ontworpen. De Easy Aero Electric zit aan de binnenkant opgesloten en kan niet geraakt worden door takken of lading. Dit maakt de Easy Aero Electric behoorlijk robuust.

Door het ontwerp van de Easy Aero is er geen bodemafvoer nodig. Het ene gat voert frisse lucht aan en door het andere gat wordt vieze lucht en warmte afgevoerd. Omdat er geen gat in de vloer geboord hoeft te worden, voorkom je eventuele beschadigen aan de uitlaat, bedrading en het remsysteem. Hierdoor is de Easy Aero Electric ook geschikt voor elektrische bestelwagens. Lees meer…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo