Daimler Truck Financial Services biedt verzekeringsproducten aan

Daimler Truck Financial Services, de nieuwe entiteit die financieringsoplossingen aanbiedt aan klanten van de Daimler Truck Group, gaat haar dienstenportfolio uitbreiden na het bereiken van een overeenkomst met verzekeringsmakelaar Marsh.

Het nieuwe dienstenaanbod omvat verzekeringspolissen voor voertuigen, goederen, bedrijfsaansprakelijkheid en bestuurders. De belangrijkste doelgroep zijn kleine en middelgrote vervoersondernemingen, die hun dekking vaak beperken tot de verplichte minimumverzekering. De nieuwe diensten zullen aanvankelijk worden ingevoerd in Polen, Nederland, Spanje, Duitsland en Frankrijk. België zal naar verwachting deel uitmaken van een tweede ontplooiingsgolf.

Stephan Unger, CEO van Daimler Truck Financial Services (foto): “Door het spectrum van onze verzekerings- en adviesdiensten uit te breiden met Marsh, stellen wij onze klanten en dealers in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten en de totale kosten van eigendom van voertuigen te optimaliseren door ons de controle te geven over hun risico- en verzekeringsbehoeften.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo