Transportmedia rondt kaap van 10.000 ‘likes’ op Facebook

Vlak voor het verlengde Hemelvaartweekend bereikte de Facebookpagina van Transportmedia het ronde getal van 10.000 ‘likes’ op Facebook. Hou deze pagina zeker in het oog, want we lichten er de komende weken regelmatig een tipje van de sluier in verband met het feest van het wegtransport Passion4Trucks. 

10.000 ‘likes’ komen er niet zomaar. Ze zijn het resultaat van een volgehouden inspanning op het gebied van sociale media. “Ik ben blij dat we de 10.000 ‘likes’ hebben behaald op Facebook, het is het resultaat van onze extra inspanningen de laatste maanden”, zegt content & community manager Yeelen Möller. “Bovendien is onze Facebookpagina meer geworden dan enkel een platform voor onze wedstrijd van Mooiste Truck, er zit nu echt leven in als we boeiende nieuwsartikels delen of video-interviews posten met lokale transporteurs. Hopelijk kunnen we alle 10.000 volgers verwelkomen op Passion4Trucks in juni!”

Op die manier groeit onze Facebookpagina uit tot een virtueel ontmoetingsplatform voor al wie geboeid is door het wegtransport.

Binnenkort kunnen we elkaar weer ‘in real life’ ontmoeten op Passion4Trucks! 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo