Dirk Van Peteghem geeft de fakkel over bij VPD

Na 25 jaar aan het roer te hebben gestaan van het bedrijf dat hij heeft opgericht, heeft Dirk Van Peteghem officieel de teugels overgedragen aan Steven De Bruyn, die de enige CEO van het bedrijf wordt. Van Peteghem blijft echter actief in het bedrijf en zal voortaan verantwoordelijk zijn voor alle aangelegenheden die verband houden met duurzamheid.

VPD telt momenteel 184 werknemers en heeft een omzet van meer dan 25 miljoen euro. Sinds januari 2020 deelde Dirk Van Peteghem (derde op de foto van links) de CEO-positie met Steven De Bruyn, een voormalig operationeel directeur van IKEA, die nu het bedrijf zal leiden. “Met Steven De Bruyn aan mijn zijde ben ik trots op wat we tot nu toe hebben kunnen bereiken”, zegt Dirk Van Peteghem, verwijzend naar de op 28 april gewonnen Transporteur van het Jaar award.

“Binnen VPD zal ik het bedrijf verder naar positieve impact leiden en de wereld duurzamer maken. Een zoektocht naar nieuwe opportuniteiten voor de groep zodat we ook op lange termijn kunnen blijven groeien, is een bijkomende doelstelling. Ook de focus op de relaties met onze klanten en partners zal niet ontbreken,” legt Dirk Van Peteghem uit.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo