Vind nieuwe werknemers en zet je chauffeurs in de kijker op Passion4Trucks!

Personeel vinden en je chauffeurs in de kijker zetten? Het is mogelijk op Passion4Trucks!

Op zaterdag 25 juni organiseert TRANSPORTMEDIA in Brussels Kart Expo het grote feest voor het wegvervoer met de naam Passion4Trucks! Meer info vind je op www.passion4trucks.be.

Op het programma: de verkiezing van de Mooiste Trucks van België én de meest gepassioneerde chauffeur (Love2Truck), optredens van Boma On The Rocks en een coverband met muziek van de jaren ’80, een rijvaardigheidsparcours, rijsimulators, animatie voor kinderen en nog veel meer…

Als transporteur kunt u uw chauffeurs een onvergetelijke dag bezorgen door hen op het evenement te verwelkomen met een voertuig en een stand in uw kleuren. U kunt ook deelnemen aan een Job Day volledig gewijd aan de transport en logistiek, om de talenten te vinden die uw bedrijf kunnen versterken. Interesse? Stuur dan direct (de plaatsen zijn zeer beperkt!) naar info@transportmedia.be of bel naar Bram Crombez op 0472/45.60.90.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo