XPO Logistics Europa in de etalage

De Amerikaanse groep XPO Logistics overweegt naar verluidt ofwel een beursgang van zijn Europese activiteiten, ofwel een volledige verkoop. Dat is tenminste wat de Franse krant Les Echos heeft aangekondigd.

XPO Logistics had zijn transport- en logistieke activiteiten, die in het voorjaar van 2021 werden omgedoopt tot GXO Logistics en op 2 augustus naar de beurs werden gebracht, al eerder opgesplitst. De overige Europese activiteiten van XPO Logistics zijn het vervoer van volle en deelladingen en last-mile leveringen. Dit biedt werk aan 13.700 mensen in 14 Europese landen, met een omzet van bijna 3 miljard euro.

De toekomst van XPO Logistics in Europa omvat echter niet België, aangezien alle activiteiten hier voortaan onder de vlag van GXO Logistics worden uitgevoerd.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo