“Gouden ridders van de weg” nemen het tegen elkaar op tijdens Passion4Trucks

Om de onderscheiding “Gouden ridder van de weg” te mogen voeren, moet je als vrachtwagenchauffeur tien ongevalvrije jaren kunnen voorleggen. Tijdens Passion 4 Trucks gaan de ridders de strijd aan op een behendigheidsparcours.

Bij verzekeraar TVM staat veiligheid in het verkeer hoog op het prioriteitenlijstje. Het bedrijf beloont vrachtrijders die een aantal jaren zonder schadegevallen op de baan zijn, met de titel ‘Ridders van de weg.’ Al naargelang het aantal jaren zonder ongeval kun je zo een bronzen, zilveren, gouden of zelfs diamanten ‘ridder’ (20 jaar) worden.

Tijdens Passion4Trucks worden de Gouden Ridders van de Weg beproefd op hun rijvaardigheid. Onder andere hun achteruitrijskills en parkeerkunsten worden door een vakjury getest. Daarnaast zijn er ook enkele theoretische vragen, zoals over CMR’s, verkeersveiligheid en ladingzekering. Voor de winnaars is er een beeldje als aandenken, naast een gegeerde oorkonde.

Bent u verzekerd bij TVM Belgium en wilt u uw vrachtwagenchauffeurs ‘ridderen’? Neem contact op met TVM Belgium voor meer informatie.

Schrijf je hier GRATIS in voor Passion4Trucks en moedig de Ridders van de Weg live aan! 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo