[Passion4Trucks] Xwift stunt met truckracesimulator

Op de snelweg mag je als trucker niet sneller dan 90 per uur, maar op het circuit geldt ‘hoe sneller hoe liever!’ Xwift biedt bezoekers van Passion4Trucks op zaterdag 25 juni de kans om de circuitervaring levensecht te beleven in een originele racesimulator. 

Bij Xwift weten ze uit ervaring dat de racesimulator erg in trek is bij de medewerkers. “Het feit dat je met vier tegelijk tegen elkaar kan racen, maakt het extra spannend”, zegt HR-coördinator Sofie Kesteloot. “Bij onze eigen personeelsfeesten is het altijd een succes. Tijdens de chauffeursdag op Passion4Trucks kunnen de bezoekers nu ook ervaren hoe het voelt om met een vrachtwagen over een circuit te scheuren. Voor wie het allemaal wat kalmer wil, voorziet Xwift een fotobooth, waar je een leuke foto als aandenken kunt laten maken. Voor wie op zoek is naar een nieuwe job geven we ook graag mee dat Xwift eveneens deelneemt aan de Job Day van TL Hub op zaterdag 25 juni.

Zin om jouw kompanen uit te dagen in de trucksimulator? Schrijf je dan gratis in voor Passion4Trucks !

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo