Eerste editie Transport & Logistics in Gent lokte meer dan 7.500 bezoekers

De eerste Gentse editie van de beurs Transport & Logistics mag een succes heten. Organisator Easyfairs telde tijdens de drie beursdagen meer dan 7.500 bezoekers.

Group Event Director Nadine Francus blikt tevreden terug op de eerste editie van Transport & Logistics in Gent. “Door de bestaande formule uit te breiden naar Gent bieden we de logistieke community een jaarlijks platform. Dat wordt duidelijk gesmaakt door de exposanten. Bovendien hebben we in Gent ook nieuwe bezoekers en exposanten kunnen aantrekken. Dat is onder andere te danken aan de focus op de voedingsindustrie bij de beurs in Gent.” In totaal waren er 250 exposanten aanwezig, waarvan 30 partijen de gespecialiseerd zijn in de bouw, verduurzaming of uitbating van logistiek en industrieel vastgoed.

Tegelijkertijd met Transport & Logistics liep in Flanders Expo ook de verpakkingsbeurs Empack. Die co-locatie zorgde voor een kruisbestuiving qua bezoekerspubliek. Bedoeling is om de beide beurzen in Gent samen te blijven organiseren. “Gecombineerd met de focus op logistiek en industrieel vastgoed bieden we zo een volledig overzicht van de supply chain”, zegt Nadine Francus.

Transport & Logistics vindt volgend jaar naar goede gewoonte plaats in Antwerp Expo. De beurs focust er, in samenwerking met Port of Antwerp-Bruges, op de maritieme sector en de petrochemie. Reserveer alvast 17, 18 en 19 oktober 2023 in uw agenda!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo