Lambrecht Trailers is ook aanwezig op de IAA

Het is een mooie inspanning van een ‘kleine’ Belgische trailerfabrikant: Lambrecht Trailers is op de IAA in Hannover aanwezig met twee tankopleggers op de stand van zijn Turkse partner OKT, wiens producten het in België verdeelt.

Lambrecht Trailers presenteert op de IAA twee voertuigen: een tanktrailer met blaasbulk die het bedrijf uit Kortemark op maat kan maken voor elk type behoefte, en een tankoplegger die over de hele lengte open kan, uitgerust met twee of drie verschillende losfuncties. Dit maakt het vervoer van retourvracht voor meerdere klanten gemakkelijker. Daarnaast heeft Lambrecht Trailers een eigen connected tracking oplossing ontwikkeld op basis van het Internet of Things: Silo Connect.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo