Tailormade Logistics erkend als ‘Baanbrekende Werkgever’

Het Gentse Tailormade Logistics is een van de weinige privébedrijven (en het enige in de sector Transport & Logistiek) die het label ‘Baanbrekende Werkgever’ heeft gekregen voor het jaar 2023, een onderscheiding die het volgend jaar wil herhalen.

Het label ‘Baanbrekende Werkgever’ is voor de HR-sector wat het Lean & Green label is voor de strijd tegen de CO2-uitstoot: een programma waarbij bedrijven zich vrijwillig engageren en waarbij hun inspanningen worden gevalideerd. Het is een initiatief van Jobat, met de steun van De Lijn en de Antwerp Management School. “Duurzaamheid behoort tot ons DNA. We zijn er al jaren mee bezig. Het label, met thema’s zoals minder onderweg, mensgericht hybride werken, slimmer en groener onderweg”, sluit perfect aan bij onze waarden, legt Jessica De Block, HR Manager bij Tailormade Logistics, uit.  “We trachten inefficienties weg te werken door verplaatsingen te optimaliseren. Waar mogelijk, zetten we in op het vanop afstand samen werken. We stimuleren het gebruik van alternatieve vervoersmodi voor het bereiken van onze locaties én maken de overstap naar een 100% elektrisch wagenpark met bijbehorende laadvoorzieningen.”

Deze inspanningen werden erkend door de organisatie die het certificaat uitreikt. “Het certificaat Baanbrekende Werkgever heeft een duidelijke signaalfunctie. Het demonstreert ons engagement op het vlak van duurzaamheid. Tailormade Logistics is een organisatie die timmert aan de weg naar een betere, duurzamere toekomst voor onze planeet. Een traject dat we realiseren samen met onze medewerkers, klanten en partners.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo