Featured Video Play Icon

[VIDEO] Van boer tot eindproduct: de cruciale rol van chauffeurs bij FrieslandCampina

“Vrachtwagenchauffeurs zijn geïntegreerd in de volledige logistieke keten van FrieslandCampina”, zegt Ewoud Roos (Warehouse & Distribution Specialist). “Ze zijn onze ambassadeurs omdat ze dagelijks de grondstoffen gaan ophalen bij onze boeren en nadien ook de eindproducten leveren bij de klanten. We willen hen  met respect behandelen en hun op de Dag van de Vrachtwagenchauffeur extra in de kijken plaatsen”, zegt hij in de aankondigingsvideo. 

De eerste editie van de Dag van de Vrachtwagenchauffeur vorig jaar bleek voor FrieslandCampina een groot succes te zijn. De chauffeurs ontvingen een goodiebag met daarin een assortiment van de producten zoals Joyvalle, Cécémel en Fristi. Dit jaar mogen ze zich aan een gelijkaardige verrassing verwachten, al zal het een XXL variant zijn!

Ook deelnemen met jouw bedrijf?
In 2021 namen meer dan 300 bedrijven deel aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. De vrachtwagenchauffeurs worden op deze dag in het zonnetje gezet en hartelijk bedankt voor het uitstekende werk dat zij verrichten. Doe jij ook mee? Schrijf je dan snel in via 
www.dvc2022.be.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo