Dachser tekent voor 50 eActros LongHaul

Het Duitse logistieke bedrijf Dachser heeft een intentieverklaring getekend om 50 eActros LongHaul in 6×2-uitvoering te kopen van Mercedes-Benz Trucks. De eerste exemplaren zouden in 2024 geleverd kunnen worden.

Dachser heeft niet gekozen voor de trekkerversie, maar voor 6×2 voertuigen die wissellaadbakken kunnen vervoeren, die vaak in Duitsland worden gebruikt. In deze configuratie heeft de eActros een parkeerhoogte van 1120 mm, wat precies hetzelfde is als die van een Actros met dieselmotor. Het is dus niet nodig om concessies te doen aan de bruikbaarheid van de truck. De 50 elektrische trucks zullen worden gebruikt om verschillende van Dachser’s hubs in Duitsland met elkaar te verbinden, dankzij hun geclaimde bereik van 500 kilometer.

Lees alles over Daimler Truck Belgium Luxembourg

Daimler Truck Belgium Luxembourg

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo