Featured Video Play Icon

[VIDEO] 150 professionele genodigden gaan ‘Mee met de stroom’ van Ford Unicars

Mee met de stroom. Met die veelzeggende titel lokte Ford dealer Unicars 150 professionele genodigden naar Kasteelbrouwerij Vanhonsebrouck in Izegem. Op het programma enkele boeiende uiteenzettingen over elektrische mobiliteit.

“Het is een belangrijk event”, zegt Patrick Van der Aa, Director Commercial Vehicle Sales & Marketing. “We merken dat toch nog heel wat professionals met vragen zitten over elektrificatie. Vragen over de total cost of ownership of de laadinfrastructuur. Ford wilt de markt van de elektrische bedrijfsvoertuigen vormgeven en daarin een leiderspositie innemen.”

 

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo