Featured Video Play Icon

[VIDEO] Michel Logistics is één van de pareltjes van de sector in Henegouwen

Onder de naam Groupe TFM – Michel Logistics vormen ze al jarenlang één van de pareltjes van de sector transport en logistiek in Henegouwen, en dit geleid door Didier Michel. De onderneming steunt trots op zijn familiaal karakter sinds vijf generaties.

Transport is hier nauw verbonden met logistiek. Een logistieke pool die een fenomenale ontwikkeling kende de jongste jaren. In opslagplaatsen specifiek voorzien voor nationale en internationale klanten uit verschillende sectoren, wordt het werk georganiseerd volgens verschillende prioriteiten: optimalisering van de communicatie en ontwikkeling.

Een weg naar de toekomst ondersteund door een sterke slogan: prestaties in actie

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo