Featured Video Play Icon

[VIDEO] Arnaud Hercek (B+B Logistik): “Werken met scholen werkt!

B+B Logistik, gevestigd in Eupen en Luxemburg, groeit goed en beschikt nu over een wagenpark van ongeveer 150 voertuigen. De zoektocht naar nieuwe chauffeurs is ook hier een constante uitdaging, maar COO Arnaud Hercek is blij dat sommige projecten vruchten afwerpen.

Zoals hij in deze video uitlegt, had B+B Logistik het geluk dat eind 2022 enkele chauffeurs spontaan solliciteerden, vooral na het einde van de transportactiviteiten bij GXO Logistics in Welkenraedt. Dit “gelukje” volstaat echter niet op lange termijn en Arnaud Hercek wijst, zoals de meeste van zijn collega’s, op het gebrek aan aantrekkelijkheid van het beroep. Hij is echter blij met het succes van een project met het Don Bosco-instituut in Luik…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo