Ziegler wacht op zijn eerste autonome bestelwagen

Ziegler wordt een beetje ongeduldig. Het bedrijf zegt uit te kijken naar zijn eerste autonome bestelwagens. Maar de toeleveringsketen van de Amerikaanse fabrikant Udelv ondervindt enige vertraging.

Udelv produceert de Transporter, een autonoom voertuig voor last-mile leveringen. Maar Udelv ondervindt momenteel enkele problemen met de toeleveringsketen die het “probeert op te lossen”. Ziegler zegt dat er nog “een paar stappen te gaan zijn voordat we kunnen beginnen met testen” en zal de extra tijd die door het uitstel vrijkomt gebruiken om “de voorwaarden, het onderzoek en de partnerschappen op te zetten die nodig zijn om deze revolutionaire technologie in Europa te introduceren”. Het is de bedoeling deze voertuigen te testen in samenwerking met verschillende onderzoeksinstellingen en overheidsinstanties in Europa. Maar ook “om onze klanten meer gemak te bieden en tegelijkertijd de duurzaamheid en levenskwaliteit in de Europese steden te bevorderen”, benadrukt Ziegler.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo