Katoen Natie mag Mexico Natie overnemen van mededingingsautoriteit

De Belgische Mededingingsautoriteit keurt de overname van Mexico Natie Groep door Katoen
Natie goed. Dat meldt het maritieme nieuwsplatform Flows en wordt aan onze redactie bevestigd door de Mededingingsautoriteit.

De kogel is door de kerk: de overname van het gerenommeerde Antwerpse havenbedrij Mexico Natie door de logistieke groep Katoen Natie  kan doorgaan. Op 30 januari 2023 heeft de Belgische Mededingingsautoriteit (BMA) de overname van verschillende entiteiten behorend tot de Mexico Natie Groep door Katoen Natie NV (“Katoen Natie”) goedgekeurd. Voor Katoen Natie is de overname een consolidatie van zijn Antwerpse activiteiten. Mexico Natie Groep bestaat uit verschillende entiteiten die actief zijn in het aanbieden van logistieke diensten, opslag, stuwadoorsdiensten, expeditie en transport in en rond de Haven van Antwerpen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo