Volkswagen Bedrijfswagens verkoopt 6.000 Crafters aan Erwin Hymer

Volkswagen Commercial Vehicles en de Erwin Hymer Group hebben een raamovereenkomst gesloten voor de levering van 6.000 Crafter bestelwagens die zullen worden gebruikt als basis voor campers van het merk EHG.

De Erwin Hymer Group is een volledige dochteronderneming van THOR Industries, een van ’s werelds grootste fabrikanten van recreatievoertuigen met meer dan 32.000 werknemers wereldwijd. De groep heeft 6.000 VW Crafters besteld voor levering vanaf het eerste kwartaal van 2024. Zij zullen als basis dienen voor de campers die Erwin Hymer aanbiedt. Lars Krause, Head of Sales and Marketing voor VW Commercial Vehicles: “We zijn verheugd om de Erwin Hymer Group als nieuwe partner te hebben. Zij zullen hun eigen kampeeroplossingen aanbieden met onze voertuigen als basis. Wij beschouwen de Crafter als een referentie in zijn klasse. Hij biedt veel ruimte en flexibiliteit voor de meest uiteenlopende oplossingen en is een eerste stap in onze samenwerking. We kijken er ook naar uit om verdere projecten met andere voertuigen te bespreken, zoals het Crafter-chassis en de opvolger van de T6.1.”

VW biedt zelf ook campers aan, in dit geval het California-model op basis van de Transporter.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo