Geen Brussels Motor Show in 2024

De Raad van Bestuur van FEBIAC heeft beslist om volgend jaar geen fysiek autosalon in Brussel te organiseren. De beurs van 2023, die personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen in een verkort formaat samenbracht, trok afgelopen januari 271.057 bezoekers naar het Heizelplateau, wat door de organisatoren toen als bevredigend werd beschouwd. “FEBIAC heeft er altijd naar gestreefd de bezoekers een hoogwaardige en representatieve ervaring te bieden. Aangezien aan deze voorwaarden niet is voldaan, heeft de Raad besloten dat het niet opportuun is om het proces voor 2024 voort te zetten”, aldus FEBIAC vandaag.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo