Getax en Heppner winnen de Digital Truck Award 2023

De Digital Truck Award, een erkenning voor een innovatieve aanpak inzake digitalisering van het wegtransport, is gewonnen door twee bedrijven die samenwerken en een zeer efficiënt TMS hebben ontwikkeld: Getax Logistics (Ham) en Heppner Belgium (Vilvoorde).

Getax Logistics en Heppner Belgium werken samen in de distributiesector. Hun transportorganisatie en tracking tools moeten dus perfect op elkaar aansluiten en ook gemakkelijk bij nieuwe partners kunnen worden geïmplementeerd. Omdat ze niet tevreden waren met het TMS dat hen werd aangeboden, lieten ze een TMS op maat ontwikkelen. De oplossing voldeed niet alleen perfect aan hun verwachtingen, maar werd ook in recordtijd operationeel, zodanig dat het nu op de markt wordt gebracht.

De andere twee winnaars van de Digital Truck Award 2023 zijn Groupe Dufour (Doornik, 2e) en Vintra (Heist-op-den-Berg, 3e). De prijs werd ondersteund door Scania en Trimble.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo