CEO Johan Meyssen van ADESA Europe op pensioen

ADESA Europe, een dochteronderneming van OPENLANE, kondigt de pensionering aan van CEO Johan Meyssen. Onder Meyssens leiding groeide ADESA uit tot een van de grootste remarketing spelers met verkoopentiteiten in zes landen en klanten in meer dan 50 landen.

“Gedurende 15 jaar realiseerde hij groei door open te staan voor nieuwe ideeën en in te zetten op de efficiëntie en het gebruiksgemak van ADESA’s digitale platform om de verkoop van tweedehands auto’s over alle grenzen heen opnieuw uit te vinden en te stroomlijnen,” aldus Srisu Subrahmanyam, Executive Vice President of Operations en President, Services and International Markets bij OPENLANE. “We zijn dankbaar voor Johan’s leiderschap en zakelijk inzicht, voor zijn vele bijdragen en jarenlange dienstverlening, en we wensen hem het allerbeste met zijn pensioen.”

Meyssens impact en nalatenschap reikt verder dan ADESA en strekt zich uit tot de bredere sector. Hij is een van de oprichters van CARA (Car Remarketing Association Europe).

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo