De ID. Buzz binnenkort verkrijgbaar met een lange wielbasis

De Volkswagen ID. Buzz met lange wielbasis is bijna 5 meter lang en biedt een indrukwekkende ruimte voor passagiers (tot 7 personen) of een aanzienlijke lading. Hij zal begin 2024 als optie verkrijgbaar zijn in Europa en Noord-Amerika.

De ID. Buzz met een lange wielbasis (4.962 mm met een wielbasis van 3.239 mm in plaats van 4.712 mm met een wielbasis van 2.989 mm voor de ‘normale’ versie) zal worden aangeboden met een nieuwe 86 kWh batterij en een nieuwe 210 kW (286 pk) elektromotor. En een vierwielaangedreven versie met 339 pk is aangekondigd voor 2024. De bagageruimte biedt een volume van 2.469 liter wanneer beide rijen achterstoelen zijn neergeklapt. Nieuw is ook het grootste panoramische schuifdak van alle Volkswagen-modellen, dat doet denken aan de legendarische Samba Bus uit de jaren 1950. Hij wordt geproduceerd in de Volkswagen-fabriek in Hannover. Volkswagen wijst erop dat de ID.Buzz al sinds vorig jaar verkrijgbaar is in Europa, waar hij “een groot succes is als vrijetijdsvoertuig en als bestelwagen”. De fabrikant heeft het (nog) niet over een Cargo-versie voor de versie met lange wielbasis.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo