3 innovaties om uw werkcomfort te verhogen met Linde [Advertorial]

Door het fysieke welzijn van uw medewerkers te verzekeren, voorkomt u zowel lichamelijke problemen als productiviteitsverlies (ongevallen, ziekteverzuim, demotivatie…). Reken daarbij gerust op de nieuwste innovaties van Linde Material Handling: ergonomische cabines, gloednieuwe besturingssystemen, orderpicktrucks die hun bestuurder autonoom volgen… Lees hieronder hoe u uw medewerkers maximaal ondersteunt.

Meer comfort en minder trillingen in de nieuwste heftrucks

Alle elektrische en thermische heftrucks uit het recente 12XX-bouwplatform bieden een lagere opstap, een ruimere cabine en een beter zicht rondom dan hun voorgangers. Bovendien hebben ze een betere demping, waardoor schokken en trillingen amper worden gevoeld. Concreet gaat het om de compacte elektrische E20 – E50, de robuuste thermische H20 – H50, en de elektrische X20 – X50 die net zo krachtig zijn als hun thermische tegenhangers.

Herdachte besturingssystemen die het stuurwiel overbodig maken

Linde bracht recent 2 nieuwe besturingssystemen uit. De Linde Multifunction Lever voor reachtrucks bestaat uit 1 enkel element dat gemodelleerd is naar de menselijke hand en toelaat om alle mastfuncties zeer ergonomisch te bedienen.

De Linde Steer Control richt zijn dan weer op heftrucks. Met deze optie wordt het klassieke stuurwiel vervangen door een joystick of mini-wheel op de linkerarmsteun. Het grote voordeel: minder armbewegingen en dus minder belasting op de bestuurder, die zo langer geconcentreerd kan werken.

Semi-automatische orderpicktrucks die de bestuurder volgen

De nieuwe N20 (C) SA orderverzameltruck tot slot volgt uw medewerker autonoom terwijl die zijn orderpicktaken uitvoert. Dit zorgt ervoor dat de afstanden minimaal zijn, en zo elke dag veel minder meters moeten worden afgelegd. Hierdoor bespaart u uw medewerker niet enkel een hoop inspanningen; u zorgt er ook voor dat uw productiviteit stijgt.

Bekijk alles uitgebreid op de Motrac website.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo