Tailormade Logistics opent zesde vestiging in Gent

Tailormade Logistics heeft een nieuwe vestiging in de Gentse Kanaalzone geopend. De multi-user logistieke site wordt gehuurd bij Weerts Logistics Parks, de logistieke vastgoedafdeling van Weerts Group.

De nieuwe vestiging van Tailormade Logistics maakt deel uit van WLP IX, een van de twee ontwikkelingsprojecten van Weerts group in Gent. De site ligt aan de Delori-Maeslaan in Evergem, vlakbij de Gentse Ringweg R4, het Kanaal Gent-Terneuzen en de Interface Terminal Gent. Tailormade Logistics huurt er een unit met 13.277 m2 magazijnruimte, 24 laadkades en 380 m2 bureelruimte. “Bij de keuze van deze locatie was de multimodale ontsluiting belangrijk. Hierdoor kunnen goederen via de weg, het water (barge en short-sea) of het spoor aan- en afgevoerd worden”, aldus Bert Vandecaveye, oprichter en CEO van Tailormade Logistics. 

Het gebouw beschik over een BREAAM “Excellent” certificatie en is voorzien van zonnepanelen, warmtepompen en smart led verlichting. Het hemelwater wordt opgevangen voor hergebruik en er zijn laadpunten voorzien voor elektrische voertuigen.

 

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo