Vervoer Willaert overgenomen door Dekker Arslan Groep

We spraken met Said Arslan, commercieel directeur en mede-eigenaar van C.H. Dekker Transport. De feitelijke overname dateert van februari 2023.

André Willaert heeft op 1 januari 1964 Vervoer Willaert opgericht. Nadien kwamen zonen Patrick en Filip Willaert in de zaak. Eind 2004 verliet Patrick de onderneming en sindsdien runde Filip Willaert het bedrijf alleen, ondersteund door zijn vrouw Els Werbrouck.

Martin Dekker, algemeen directeur van C.H. Dekker Transport, had eind december 2021 een voorstel gedaan tot overname. Vervoer Willaert onderhield met C.H. Dekker Transport al langer een zakelijke relatie. Voor dezelfde firma reed Vervoer Willaert naar Frankrijk terwijl C.H. Dekker Transport België, Nederland en Duitsland voor zich nam.

Said Arslan werkt bij C.H. Dekker Transport en werd in 2018 mede-eigenaar van Dekker Arslan Groep. “Deze overname van Vervoer Willaert zorgt dat wij onze positie zowel in de Benelux als op Zuid-Frankrijk versterken,” verklaart Arslan. “West-Vlaanderen was altijd een blinde vlek voor ons, wat nu niet langer het geval is. Met de overname verbreden wij onze diensten doordat wij ook met semi-diepladers gaan rijden.”

De overname werd effectief getekend in februari 2023. Zowel Filip Willaert, Els Werbrouck als de chauffeurs blijven werken binnen het bedrijf en de naam blijft ook bestaan.

Tijdens zijn bijna wekelijks bezoek spreekt Arslan de strategie met Filip Willaert door en op vlak van IT wordt Vervoer Willaert naar een niveau hoger getild. “We migreren het bedrijf naar de cloud,” legt Arslan uit. “Met onze leverancier uit Nederland zijn we naar hier gekomen om ervoor te zorgen dat we ook in dezelfde systemen gaan werken.”

Investeert de groep ook in de vloot? “Dit jaar gaan we uitbreiden met twee trucks van het type DAF XG,” bevestigt Arslan.

v.l.n.r.: chauffeurs Ludo Demeulenaere, Ronny Labaere en Peter Lannoo, Martin Dekker, Filip Willaert, Said Arslan, Els Werbrouck en chauffeur Gery Deloddere

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo