Bart Bosmans wordt Directeur Marketing & Sales van DAF Trucks

Bart Bosmans is benoemd met ingang van 1 september 2023 tot Directeur Marketing & Sales van DAF Trucks. De Belg was van 2016 tot 2019 Managing Director van DAF Trucks BeLux en bekleedde daarna diverse functies met toenemende verantwoordelijkheid. Hij was onder andere Director of Operations bij Paccar Financial Europe, Director of European Sales en Plant Manager van de Paccar truckfabriek in Canada. Bart Bosmans volgt daarmee Richard Zink op, die met pensioen gaat.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo