Crown breidt portfolio uit van heftrucks met contragewicht

Fabrikant van heftrucks Crown voegt nieuwe vierwieltrucks toe aan het gamma. Er kan gekozen worden uit een aandrijving op 80V batterijen, op lpg of op diesel.

“Met de introductie van de heftrucks van de C-B, C-D en C-G Series, kan Crown nu het juiste model leveren voor welke toepassing dan ook in het heftruck met contragewicht segment,” meldt Sven Vorreiter, Marketing Product Manager bij Crown.

De heftrucks van de C-B Serie zijn volledig elektrisch en worden aangedreven door krachtige 80V-batterijen. Ze leveren het hefvermogen en de stabiliteit die men normaal gesproken zou verwachten van een heftruck met verbrandingsmotor, zowel binnen als in de buitenlucht.

De dieselheftrucks van de C-D Serie en de lpg-heftrucks van de C-G Serie zijn hoofdzakelijk ontworpen voor buitentoepassingen en langere afstanden. Deze voertuigen met turbocompressoren voldoen aan de specificaties van de Europese emissienormen (Euro 5).

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo